Η ομάδα μας

Η ομάδα του Ιατρείου μας απαρτίζεται από επαγγελματίες του χώρου υγείας, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε στην διάθεσή σας για να σας παρέχουν οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πασχάλης Παπαδημητρίου, DDS, M.Sc.

 

Οδοντίατρος 

 

Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Εμφυτευματολογίας Πανεπιστημίου Münster Γερμανίας.

 

Σύντομο Βιογραφικό:

 

Ο Οδοντίατρος Πασχάλης Παπαδημητρίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τον βαθμό "Λίαν Καλώς".

Αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Οπλίτης Οδοντίατρος, εργάστηκε στην συνέχεια σε δυο καταξιωμένα Ιατρεία καθηγητών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, όπου απέκτησε γνώσεις και εμπειρία στους τομείς της Προσθετικής και της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Τα εφόδια αυτά τα αξιοποίησε κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών στον τομέα της Εμφυτευματολογίας του Πανεπιστημίου Münster της Γερμανίας. Αποφοίτησε από εκεί με τον βαθμό "Λίαν Καλώς".

Έχει επίσης εργαστεί επί 3,5 έτη σε οδοντιατρεία της Μ. Βρετανίας (Cardiff και Λονδίνο), ενώ στις αρχές του 2014 επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του την Καστοριά, όπου κατοικεί και εργάζεται έως σήμερα.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια της Οδοντιατρικής επιστήμης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ σε συνεργασία με το Τμήμα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, έχει δημοσιεύσει στο γερμανικό οδοντιατρικό περιοδικό "Teamwork" την εργασία με τίτλο "Die Verwendung von Easyshade und Spectroshade". Αποτελεί επίσης μέλος του ελληνικού τμήματος της εμφυτευματολογικής Εταιρείας ITI.

Ομιλεί 3 ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.