Κόστος Οδοντιατρικών Εργασιών

Στην ιατρική και, κατ'επέκταση, στην οδοντιατρική επιστήμη, κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και απαιτεί εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας.

 

Επομένως, ΔΕΝ είναι όλα τα σχέδια θεραπείας το ίδιο και για το κάθε ένα ξεχωριστά χρειάζεται προσεκτική προσέγγιση.

 

Για να γίνει αυτό απαιτείται πρώτα μια εμπεριστατωμένη κλινική και ακτινογραφική εξέταση, ώστε να εντοπίσουμε τα ακριβή αίτια του οδοντιατρικού προβλήματος σας και να το επιλύσουμε (θεραπεύσουμε) κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναλόγως του αριθμού των προβλημάτων που υπάρχουν σε ένα στόμα, η κλινική εξέταση μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά  έως και μια περίπου ώρα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εξέτασης, θα σας προτείνουμε, με βάση τα κλινικά και ακτινογραφικά σας δεδομένα, ένα σχέδιο θεραπείας, το οποίο, αφού ακούσουμε προσεκτικά τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες, θα το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας, ώστε η αποκατάσταση που θα πραγματοποιήσουμε να λειτουργήσει άψογα στο στόμα.

 

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, για τους λόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, ΔΕΝ είναι δυνατή η ανάρτηση τιμοκαταλόγου στο διαδίκτυο ή η ανακοίνωση τιμών από το τηλέφωνο. Συμβουλή: Μην τηλεφωνείτε άσκοπα για να ρωτήσετε τιμές. Απλώς δεν θα σας ανακοινωθούν!

 

Επομένως, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο Ιατρείο μας και, αφού ολοκληρωθεί η εξέταση, θα σας γνωστοποιηθεί γραπτώς το κόστος  και όλες οι λεπτομέρειες του σχεδίου θεραπείας σας.